Freelance journalist

Als freelance journalist heb ik talloze publiekstijdschriften, custom media bladen, tv-gidsen en titels voor charitatieve instanties op mijn CV staan. Een selectie van mijn bekendste opdrachtgevers:

HP_logo_scanzinsprout_logoREVU LOGO deflogo_flairveronica_magazineMT_logoPrint

logo-panorama-2VivaMikro logo

Honderden interviews

Het journalistieke genre dat mij het beste ligt, is het persoonlijke interview. Vanaf mijn begintijd in 1998 als redacteur bij het vrouwenmagazine Viva tot meer recentelijk mijn jaren als vaste freelancer voor opinieblad HP/De Tijd heb ik honderden interviews gemaakt met prominente binnen- en buitenlanders. Van toenmalig MP Jan-Peter Balkenende tot Alexander Klöpping, van Frans Bauer tot Lenny Kravitz en van Katja Schuurman tot Hugh Grant en Kees van Kooten. Lees hier enkele van mijn interviews terug.

Mediazaken

Inhoudelijk ligt mijn specialisatie bij cultuur- en mediazaken. Daarnaast ben ik erg bedreven in human interest verhalen. Ook met medische-, politieke- en economische onderwerpen kan ik uit de voeten.

Rubrieken

Naast uiteenlopende grote verhalen heb ik vaste, langlopende rubrieken bedacht en/of gemaakt voor onder meer Viva, Panorama, HP/De Tijd, Esta, Management Team, Flair, KRO Magazine en Mikro Gids. Een aantal daarvan is hier terug te lezen.